499,00  sa PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Elodie dječja kolica MONDO – Pimpernel

Ultra-lagana dječja kolica Elodie, iz nove kolekcije William Morris osiguravaju potpunu udobnost kako za mališane tako i za roditelje. Kolica se mogu jednostavno složiti sa jednom rukom, zauzimaju dimenzije veličine ručne prtljage i zato su idealna za putovanja s malom djecom.

Naslonjač je moguće podesiti u spavaći položaj što omogućava djetetu potpuno odmaranje i spavanje. Krov i nadstrešnica s UPF 50+ zaštitom se u potpunosti mogu izvući i omogućavaju maksimalnu zaštitu.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Kolica imaju podstavljen sigurnosni sistem u 5 točaka, prostornu i dostupnu košaru za spremanje sa ruksakom, koju je moguće izvuči i nositi na leđima. Odlična funkcija kada morate prije ulaza na avion isprazniti košaru. Kolica su iznimno čvrsta, testirana do 22 kg, okvirna težina 6,7 kg.

S kupovinom adaptera za autosjedalicu su primjerena i testirana već od 0 nadalje. Sva tkanina na kolicima je uklonjiva i periva te izrađena od 100% recikliranih plastičnih bočica. Kolica su testirana i odobrena u skladu s europskim standardom EN1888-2 2018.

Karakteristike:

  • Jednoručno upravljanje i sklapanje. ​​Tihi kotači koji uz pomoć naprednog istraživanja i razvoja omogućuju glatku šetnju.
  • Težina od samo 6,7 kg, brzo se sklapa u veličinu koja mjeri 54 x 42 x 18 cm. Unatoč svom malom i laganom dizajnu, izuzetno je robustan i ima certificiranu nosivost do 22 kg težine djeteta.
  • Košara ispod kolica je vrlo prostrana, a iuključuje i ruksak. Ruksak dimenzija 37 x 33 x 12 cm savršeno je rješenje kada trebate brzo sklopiti i premjestiti kolica. Mogućnost ugradnje i na teleskop putnog kofera. Osim toga nudi i potpunu zaštitu u lošem vremenu tako da će sadržaj košare biti suh i zaštićen.
  • Tkanine su izrađene od 100% recikliranih PET plastičnih boca.

Naš savjet: Za potpuni izgled kolica možete kombinirati s ostalim dodacima marke Elodie.

Napomena: moguće je kupiti i univerzalnu sigurnosnu prečku, držač za piće, adaptere zaautosjedalicu, mrežu protiv komaraca, univerzalnu podlogu za kolica, kabanicu za kolica i niz drugih dodataka.

Za ostalu Elodie ponudu kliknite ovdje!!

Dodatne informacije

Brand

Elodie Details

Go to Top